2020 Coronaåret

Coronan slog till detta året och restriktionerna bromsade byggverksamheten. Det positiva var att jag nu är pensionär och har mer tid att jobba på huset.


Den stora förändringen var att jag fick ett linoleumgolv inlagt. Det vanliga är att man rullar ut en linuleummatta och svetsar skarvarna. Det näst vanliga är att man  lägger ut bitar med linoleum och svetsar skarvarna. Mitt golv består av bitar som är limmade till betonggolvet under men inte svetsade samman. Golvet blir då mera homogent när inga breda skarvar syns mellan bitarna. Det betyder att betonggolvet måste slipas helt jämt och bitarna läggas på plats med stor noggrannhet. Bitarna valdes efter en design av Michal Hudak. 


Har också spikat träspån på gaveln ovanför ingångsdörren. Nu tittar det runda fönstret fram.

Badrummet har också fått de efterængtade dushväggarna. Väggarna består av glasskivor med en bild på baksidan. Bilden är komponerad av Michal Hudak och är bränd på bakre glasytan. Den första leveransen blev småbitar under transporten men den andra gången gick det bra. Glasen är limmade på den putsade halmbalsväggen med lera.